Potatoes Go Wild zoekt jou!

Sta je graag in de schijnwerpers? Houd je van toneelspelen? Op 29, 30 juni en 1 juli 2018 gaat ‘Altyd Seumer’ een groot muziektheatervoorstelling in de openlucht bij Zwarte Haan plaatsvinden. Hiervoor zoeken we 5 liefhebbers die voor een groot publiek durven te spelen en te spreken.
Figuranten (spelers zonder tekst) zijn ook van harte welkom!

Wat kun je verwachten:
– Je maakt deel uit van een grote cast met 9 professionals, 70 musici en 30 koorleden uit ‘t Bildt.
– Je speelt dialogen in groepsscenes: boeren/roeiers/inwoners die commentaar geven op het verhaal, door met elkaar te spreken.
– Tijdens de rest van de voorstelling maak je deel uit van ofwel het koor ofwel het fysiek ensemble (spelers zonder tekst die vooral door acties in beeld zichtbaar zijn)

Repetitieschema:
Voor de voorstelling hebben we een druk repetitieschema en het is belangrijk dat je hierbij aanwezig bent. Hieronder hebben we alvast een globale planning genoemd:
[wpsm_comparison_table id=”1″ class=””]

Oefenlocatie:
We repeteren begin juni in Nij Altoenae of St.-Annaparochie en later in juni bij Zwarte Haan.

Ben je enthousiast?
Kom dan auditie doen op vrijdag 11 mei 2018. De locatie is op een centrale plek op ‘t Bildt.
Geef je hiervoor op via falkena.alie@gmail.com Je ontvangt een bevestiging met locatie en tijdstip van deze ontmoeting. De auditie is laagdrempelig en geheel vrijblijvend, een wederzijdse kennismaking met de regisseur Sjoeke-Marije Wallendal. Je ontvangt meer informatie en er zal met spel en teksten worden geoefend.

Klik hier voor meer informatie over Altyd Seumer.

Axomama

Extra voorstelling op woensdag 5 juli. 

6, 7 en 8 juli zijn uitverkocht.

Vol = vol!