Piet in de spotlights bij De Smaak van Friesland

Het succes van het gewassenveld gaat maar door: in oktober staat Piet op de planken in Stadsschouwburg De Harmonie om te vertellen over (het verbouwen van) voedsel. Van een praatje op een ladder bij de opening van LF2018, naar een groot podium midden in de stad Leeuwarden. Piet doet het allemaal. Net als op het gewassenveld.

Kom luisteren naar de verhalen van deze bijzondere Friezen en eet aansluitend samen met de spelers en alle andere toeschouwers de lekkerste gerechten.

De Smaak van Friesland 23, 24 en 25 oktober 2018

Stadsschouwburg De Harmonie, Leeuwarden

Met verhalen van Piet Hoekstra van het Gewassenveld ’50 tinten groen’, Sjoerd, Smahane, Marinthe, Iris, Eko, Rita, Jetty

In de Urban Myth voorstelling ‘De Smaak van Friesland’ staat eten centraal. Terwijl de pannen op het toneel staan te pruttelen, vertellen 7 Friezen over de betekenis van eten in hun leven. Eten moeten we allemaal, maar deze Friezen, met hun uitzonderlijke en uiteenlopende levens, laten zien dat eten veel meer is dan een essentieel ingrediënt in ons voortbestaan.

Eten is emotie. Eten is herinnering. Eten is overleven. Eten is identiteit. Maar eten is ook industrie, economie, macht en politiek. En, eten heeft geschiedenis en toekomst.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.deharmonie.nl:  https://bit.ly/2y3BFjZ.

Axomama

Extra voorstelling op woensdag 5 juli. 

6, 7 en 8 juli zijn uitverkocht.

Vol = vol!