Disclaimer & privacy

 

Disclaimer
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. St. Bildtse Aardappelweken aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik of onvolledigheid van, of informatie aangeboden door de St. Bildtse Aardappelweken of derde partijen op welke manier dan ook. St. Bildtse Aardappelweken kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.

Privacy Reglement
Wij hebben de plicht de privacy te beschermen en zorgvuldig met informatie omgaan. St. Bildtse Aardappelweken heeft haar uiterste best gedaan om uw privacy te beschermen tegen onbevoegde toegang en oneigenlijk gebruik.

Op de website Bildtse Aardappelweken is een voor het publiek onzichtbare teller geplaatst via statcounter. Deze teller houdt het aantal bezoekers bij. Door het bekijken van de website gaat de deelnemer ermee akkoord, dat deze gegevens worden opgeslagen.

St. Bildtse Aardappelweken zich het recht voor de Disclaimer en het Privacy Reglement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina gepubliceerd worden.

De website van de Bildtse Aardappelweken bevat verwijzingen en/of hyperlinks naar andere websites die niet door St. Bildtse Aardappelweken wordt beheerd. Deze zijn opgenomen ter informatie van de deelnemers. St. Bildtse Aardappelweken geeft geen garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik en de beschikbaarheid van dergelijke websites.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.